Description

Комплексот Багдатска е лоциран во срцето на Скопје, на атрактивен и мирен дел во населбата Тафталиџе, познат како Млечен Ресторан. Висината на објектот е: Приземје, 2 Катови и Поткровје. Во однос на типологијата, комплексот ги задржува следниве типови на станови: трособни и четворособни станови. Предноста на комплексот е во малиот број на станови што гарантира поголема интимност на станарите. Комплексот е комплетиран во 2013 година. Современиот и квалитетен дизајн на комплексот Багдатска нуди елитен и мирен стил на живот, со сите предности на метрополско живеење … животен стил којшто си го заслужил!

Project Description

Во атрактивен и мирен дел од населбата Тафталиџе.

Release Date:

11/26/2013

Category: