Description

Објектот се наоѓа на ексклузивен и мирен дел во општина Чаир во Скопје. Овој современ објект функционира успешно за деловни активности, како и за удобно семејно живеење со вкупна површина од 15,000 м2. Објектот е комплетиран во 2009 година.

Project Description

Модерен објект за деловни активности и удобно семејно живеење.

Release Date:

11/26/2009

Category: