Description

Објектот се наоѓа на улица ‘’Џон Кенеди’’ во општина Чаир во Скопје. Објектот се состои од: Приземје, 7 Катови и Поткровје со вкупна површина од 10,000 м2. Овој објект содржи 90 aпартмани, комплетиран во 2006 година. Во приземјето се сместени деловни простории, додека објектот поседува подземен и надворешен паркинг. Дизајниран и граден во современ стил со сите услови за комфорен семеен живот со ретка комбинација на урбани градски поволности и со големи површини на зеленило.

Project Description

Оваа зграда содржи 90 станови, завршена во 2006 година.

Release Date:

11/25/2006