Description

Елитниот комплекс Палата Водно се наоѓа под прекрасните падини на Водно. Атрактивната локација на Палата Водно, комбинирана со луксузни апартмани и со сопствен паркинг, современи лифтови и уреди за електронско обезбедување ви гарантира квалитетно живеење во мирен и природен амбиент. Објектот е пуштен во употреба во 2014 година. Со сите свои карактеристики и квалитети, комплексот Палата Водно ви го нуди Вашиот иден дом од соништата!

Project Description

Се наоѓа на падините на Водно со луксузни апартмани.

Release Date:

11/25/2014