Description

Станбено-деловниот комплекс ‘’Партизанска’’ се наоѓа во општината Карпош 3, на булеварот ‘’Партизански Одреди’’ бр.106. Овој станбен-деловен комплекс, во својот вертикален пресек се состои од: Приземје, 8 Катови и Поткровје со 90 станбени единици.

Станбените единици кои го соочинуваат објектот се со различна типологија, големина и ориентација. Во подземните нивоа на објектот е сместено паркирањето, додека во приземјето се сместени деловни простории. Местоположбата на објектот претставува идеално место за живеење и средина за сите генерации, со најважните потребни услуги во близина. Нашето мото е: Вашиот нов семеен дом, со доверба, сигурност и квалитет во секој м2.

Project Description

Станбено-деловен комплекс „Партизанска“ лоциран во општина Карпош 3.

Release Date:

11/25/2019

Client:

Lady Cynthia

Author:

Paul Auster