За Rubik Tower

Живејте со задоволство во секој метар квадратен од вашиот дом.

Функционална фикција која го допира текот на животот

Оддалечување од градот за да живеете во природа е дел од минатото..

Сега е време да се живее животот во потполност на централна локација од градот. Затоа Rubik Tower е локација интегрирана со транспортните оски и ритамот на градот.

Квалитет
0%
Професионалност
0%
Доверливост
0%
 • 419 Станбени Единици

  Новото поглавје започнува тука

 • 531 Паркинг Места

  Живеење без стрес

 • 30 Деловни Простории

  Иновација

 • Зелени Паркови

  Игралишта во природата околу вас

Редефинирање на урбаните простори

Функционална фикција која го допира текот на животот

Централна раскрсница

Rubik Tower се среќава со двата главни булевари на градот.

Подземна иновација

Прв проект во градот со 5 подземни нивоа.

Универзален пакринг

Прекршување на правилата на стандардните методи на градба. Нудиме паркинзи за сите што возат.

Материјална Хармонија

Удобноста на подот е покриена со текстура на стилски и компатибилни материјали, од керамика до дрво.

Задоволство за цело Семејство

Пространи кујни, големи балкони. Повеќе уживање за сите во семејството.

Живеење Поврзано Со Транспортни Врски

Локација интегрирана со транспортните оски и ритамот на градот.

Карактеристики На Објектот

Стабилност, Корисност и Шарм
 • Современа архитектура

  Објект со современ архитектонски развој, кој со својот излгед ќе прерасне во ново обележје на центарот на градот

 • Противпожарни Скали

  Користење на специјализирани скали за евакуација на луѓе во случај на пожар во зградата

 • Конструкција

  Примена на комбиниран градежен систем за поголема стабилност и сеизмичка отпорност на објектот

 • 2 Патнички лифтови по влез

  Лифтови создадени за високи згради кои обезбедуваат сигурност, брзина и напредни стандарди на одржливост

 • • Енергетски Ефикасен Објект

  - Термоизолирана фасада
  - Нискоенергетско стакло
  - Заштеда на енергија и минимално влијание врз животната средина

 • Звучна Изолација

  Висококвалитетна звучна изолација за намалување на несаканите звуци и зголемување на приватноста и удобноста

Апартмани

Удобни простори за живеење, пространи кујни и големи балкони за Вас!

Гарсоњери
27 – 30 m²

Компактна елеганција; Нашите гарсоњери нудат стилски, ефикасен простор за живеење совршен за поединци или парови кои бараат модерен урбан начин на живот.

Двособен Стан
46 – 61m²

Идеални за мали семејства, овие двособни апартмани комбинираат удобност и функционалност во простран распоред.

Трособен Стан
62 – 83m²

Дизајнирани имајќи ги предвид семејствата, нашите трособни апартмани обезбедуваат доволно простор за живеење и приватност во хармоничен амбиент.

Четворосонин Станови
99 – 120m²

 

Нудејќи широки простори за живеење, нашите апартмани со четири соби се грижат за поголемите семејства кои сакаат удобност, луксуз и простор за растење.

logo

Нашата цел е да создадеме Рај за живеење за Вас!

Живејте со задоволство во секој метар квадратен од вашиот дом. Високите тавани и големите прозорци овозможуват природна светлина и комфорно живеење.

ПОГЛЕДНИ ГО НАШЕТО ВИДЕО

Rubik Tower - Локација