Тука сме да Ви помогнеме!

За било какви прашања, слободно контактирајте нѐ - ние сме секогаш тука да одговориме.
адреса
Бул. "Партизански Одреди" бр. 106 Скопје / 1000 / Р. Македонија
Броеви
Тел. : + 389 (0)2 263 2666
Факс: +389 (0)2 309 1186
телефон
Моб. 1: +389 (0)78 377 722
Моб. 2: +389 (0)78 341 518
Моб. 3: +389 (0)78 341 161

Get in touch

Use our contact form below for a swift and efficient way to communicate your inquiries directly to our team

[contact-form-7 id=”cfd17a4″ title=”Contact Form 4_copy”]